Greetings – from ISO Translations

Greetings – ISO Translations Iso Translations is giving you translations for “Greetings” Albanian Informal: Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri! Formal: Ju urojmë gëzuar festat dhe plot suksese në punë gjatë vitit të ardhshëm. English Informal: Merry Christmas and a Happy New Year! Formal: Happy holidays and lots of business success in the coming year.…